Вхід
Зареєструватися
*
*
*
*

Хмельницький портал

Можливість знати більше

Чи знаєте ви, що...

Перший тролейбус у Хмельницькому вирушив в рейс о 10-й годині ранку 24 грудня 1970 року, тобто 40 років тому. Тоді за єдиним тролейбусним маршрутом "Завод КАТІОН - залізничний вокзал" ходило 12 тролейбусів. Через півроку маршрут було продовжено у Ракове. У 1972 році було відкрито маршрут №2 "КАТІОН - кінотеатр "Сілістра".

Головна Форум
Ласкаво просимо, гість!
І'мя користувача Пароль: запам'ятати мене

Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада?
(1 чол.) (1) гість
Політика. Хмельницька влада

ТЕМА: Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада?

Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада? 18/03/2010 11:53 #13077

• клен
  • Поза форумом
  • Senior Boarder
  • Постів: 79
Чому наша обласна рада на чолі з "патріотом" Гладуняком не підтримала звернення галичан до Європарламенту по С.Бандері?
Чому наша обласна рада на чолі з "патріотом" Гладуняком мовчить з приводу призначення на посаду міністра освіти україножера Табачника?
Чи не пора гнати під три чорти всіх цих "патріотів",які з кожним переділом владного пирога міняють свій колір?! =@

Ві:Чому мовчить наша 18/03/2010 12:19 #13082

• С. Дытюк
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • Постів: 602
клен писав(ла):
Чому наша обласна рада на чолі з "патріотом" Гладуняком не підтримала звернення галичан до Європарламенту по С.Бандері?
Чому наша обласна рада на чолі з "патріотом" Гладуняком мовчить з приводу призначення на посаду міністра освіти україножера Табачника?
Чи не пора гнати під три чорти всіх цих "патріотів",які з кожним переділом владного пирога міняють свій колір?! =@

Не знаю про обласну раду, але думаю, що патріотизм не має нічого спільного з тим, що Ви собі видумали (або Вам хтось це добряче втовкмачив). Для початку розберіться з тим, що є патріотизм, і чи можна вважати патріотизмом розпалювання міжнаціональної ворожнечі та видумування нових образливих виразів. Для того, щоб писати усілякі звернення багато розуму не потрібно. Його потрібно багато, щоб якось врятувати цю державу... Тому було б набагато краще, щоб менше було криків про "україножерство", а більше конструктивних пропозицій.

Ві:Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада? 18/03/2010 13:33 #13085

• клен
  • Поза форумом
  • Senior Boarder
  • Постів: 79
І я про це-саме!Висловлювання Табачника на кшталт "галичане – это лакеи, едва научившиеся мыть руки", які "практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане", як і про "боротьбу між римсько-католицько-галицьким і російсько-православним етносами"-є розпалюванням мжнаціональної ворожнечі. Саме тому,місце Табачників на......,а не в міністерському кріслі!Це і повинно стати першою конструктивною позицією облради,звісно,якщо вона називає себе українською

Ві:Чому мовчить наша 18/03/2010 14:00 #13088

• С. Дытюк
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • Постів: 602
клен писав(ла):
І я про це-саме!Висловлювання Табачника на кшталт "галичане – это лакеи, едва научившиеся мыть руки", які "практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане", як і про "боротьбу між римсько-католицько-галицьким і російсько-православним етносами"-є розпалюванням мжнаціональної ворожнечі. Саме тому,місце Табачників на......,а не в міністерському кріслі!Це і повинно стати першою конструктивною позицією облради,звісно,якщо вона називає себе українською

А я вважаю, що вирішувати де місце Табачника - наразі саме дурнувате заняття. Він може дотримуватись самих реакційних (з Вашої точки зору) поглядів, але при цьому бути на своєму місці як керівник. Не секрет же, що освіта в Україні нині знаходиться на такому низькому рівні, що і згадувати не хочеться. Я вважаю, що вирішувати на своєму місці керівник чи ні, потрібно на основі аналізу його дій як керівника на даній посаді, а не на тій підставі подобається Вам те що він сказав чи ні.

Зрозумійте одне - зараз можете впертися всіма частинами організму і відвоювати ... що відвоювати поки незрозуміло, але втратити державу. І якщо Вам дійсно дорога Україна як держава, а не Галиччина як держава, або Донбас як держава, - то краще це питання зараз взагалі не чіпати. Країні потрібен спокій! Потрібен як повітря. І всякий хто зараз намагається збурювати людей - однозначно шкодить цій країні. І, значить, не є патріотом ні в якому разі. Така моя думка. Любі гучні заяви на кшталт волання викинутої з подвір'я Т. - це злочин. Злочин проти держави... Цього не можна зараз допускати. Бо таки будемо губернією... Не важливо чиєю, але про самостійність як країни доведеться забути. Особисто мені така перспектива не до вподоби.

Учора на першому каналі дивився передачу за участю такого собі письменника Капранова... До речі, як раз на тему Табачника. Дивився не з початку, тому вибачайте, як називалася вона не знаю. Що запам'яталось - дикі озлоблені очі того письменника та зловтішна посмішка. Я не знаю який з нього письменник, не потрапляли мені до рук його твори, але на телебачення я б його не пускав, - це вкрай деструктивна особа. Таких зараз потрібно стерегтися як вогню...

Знову ж таки - це моя особиста думка, Ви у повному праві з нею не погодитись, я на Вас за це не ображусь

Ві:Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада? 18/03/2010 16:48 #13094

• Роден
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • Постів: 655
Згоден, що про патріотизм Гладуняка, як і більшості депутатів обласної ради, котрі довірили головувати цьому зажерливому вискочці, можна писати тільки в лапках.
Щодо звернення до Ради Європи. Ну не пошлють його туди "патріоти", хоча сам Гладуняк числиться в цій Раді членом якогось там комітету по місцевому самоврядуванню. Я щось не бачу потужної освітньої роботи про те, хто такий Степан Бандера, Роман Шухевич та їх родини й участь їх у національно-визвольному русі. А цим мала б у першу чергу займатися, судячи з програмних засад, партія "Свобода".
Щодо Табачника. Неоднозначна особистість. Але якби він був справді таким україножером, як його малюють, то за роки, коли він перебував на високих посадах у владі, він би її зжер. Дмитро Табачник - історик, який не тільки вивчає історію України, а й досліджує. Тому він знає її досконало, і на всіх посадах, які він обіймав, він був не тільки чиновником, а й науковцем, і тому мав славу одного з найбільш освічених чиновників. Тому-то розправи над ним швидше нагадують цькування, розпинання натовпом, а не якийсь конструктив.
Стосовно того, чи не пора гнати. Пора. Пора, передбачена Конституцією. Діючі ради мали б бути замінені новообраними, та вибори до місцевих рад перенесли.

Ві:Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада? 18/03/2010 18:29 #13107

• FOX
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • Постів: 680
наївні...
ну не буде ніхто цього робити....
не ця влада ні інша...

Ві:Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада? 18/03/2010 21:53 #13122

• Оглядач
  • Поза форумом
  • Junior Boarder
  • Постів: 22
Цікаво, а хто їх буде гнати, "спецназ" на чолі з Кнець, як це буоло в 2004 році :crazy:

Ві:Чому мовчить наша 19/03/2010 01:59 #13155

• digger
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • ГЕЕННА
  • Постів: 1118
Sky_1962 писав(ла):

Можу Вас налякати - Капранових є аж ДВОЄ,вони - брати-близнюки,однакові як ззовні,так і внутрішньо
Й нам з Вами до них в розумовому аспекті - як до Києва рачки. Вони,як Фаріон,говорять їдкі речі,бо бачать багато чого зразу,в комплексі й набагато наперед,чим викликають нерозуміння й реакцію відторгнення. ...але не в мене
"Непросто думать о высоком,
Паря душой в мирах межзвездных,
Когда вокруг под самым боком
Сопят,грызут и портят воздух" (с)

Ві:Чому мовчить наша "патріотична" обласна рада? 19/03/2010 02:06 #13156

• Роден
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • Постів: 655
Капранови цілком адекватні люди. Проте на посаді міністра освіти я не хотів би бачити ні жодного з них, ні разом. Хай краще Табачник.

Ві:Чому мовчить наша 19/03/2010 02:20 #13158

• digger
  • Поза форумом
  • Platinum Boarder
  • ГЕЕННА
  • Постів: 1118
Роден писав(ла):
Капранови цілком адекватні люди. Проте на посаді міністра освіти я не хотів би бачити ні жодного з них, ні разом. Хай краще Табачник.

Таки да! И этого ужаса нам не видеть никогда,ибо Капрановы достаточно любят и ценят личную свободу,чтобы спокуситься "портфелем".
Вот Ступка - другое дело, "халтурки" любит
"Непросто думать о высоком,
Паря душой в мирах межзвездных,
Когда вокруг под самым боком
Сопят,грызут и портят воздух" (с)
Час створення сторінки: 0.50 секунд