клен писав(ла):
І я про це-саме!Висловлювання Табачника на кшталт "галичане – это лакеи, едва научившиеся мыть руки", які "практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане", як і про "боротьбу між римсько-католицько-галицьким і російсько-православним етносами"-є розпалюванням мжнаціональної ворожнечі.

Саме тому,місце Табачників на......,а не в міністерському кріслі!Це і повинно стати першою конструктивною позицією облради,звісно,якщо вона називає себе українською

А я вважаю, що вирішувати де місце Табачника - наразі саме дурнувате заняття. Він може дотримуватись самих реакційних (з Вашої точки зору) поглядів, але при цьому бути на своєму місці як керівник. Не секрет же, що освіта в Україні нині знаходиться на такому низькому рівні, що і згадувати не хочеться. Я вважаю, що вирішувати на своєму місці керівник чи ні, потрібно на основі аналізу його дій як керівника на даній посаді, а не на тій підставі подобається Вам те що він сказав чи ні.
Зрозумійте одне - зараз можете впертися всіма частинами організму і відвоювати ... що відвоювати поки незрозуміло, але втратити державу. І якщо Вам дійсно дорога Україна як держава, а не Галиччина як держава, або Донбас як держава, - то краще це питання зараз взагалі не чіпати. Країні потрібен спокій! Потрібен як повітря. І всякий хто зараз намагається збурювати людей - однозначно шкодить цій країні. І, значить, не є патріотом ні в якому разі. Така моя думка. Любі гучні заяви на кшталт волання викинутої з подвір'я Т. - це злочин. Злочин проти держави... Цього не можна зараз допускати. Бо таки будемо губернією... Не важливо чиєю, але про самостійність як країни доведеться забути. Особисто мені така перспектива не до вподоби.
Учора на першому каналі дивився передачу за участю такого собі письменника Капранова... До речі, як раз на тему Табачника. Дивився не з початку, тому вибачайте, як називалася вона не знаю. Що запам'яталось - дикі озлоблені очі того письменника та зловтішна посмішка. Я не знаю який з нього письменник, не потрапляли мені до рук його твори, але на телебачення я б його не пускав, - це вкрай деструктивна особа. Таких зараз потрібно стерегтися як вогню...
Знову ж таки - це моя особиста думка, Ви у повному праві з нею не погодитись, я на Вас за це не ображусь