Козирем кращого проскурівського ресторану «Слон» довгі роки був оркестр з 18 сліпих музикантів. Відвідувачі спеціально приходили послухати їхнє віртуозне виконання і замовляли хоча б склянку чаю, якщо не могли собі дозволити більш розкішної вечері...
Громадське об'єднання «Хмельницький портал» утворено рішенням установчих зборів 23 лютого 2010 р. і зареєстровано Відділом державної реєстрації 24 лютого 2010 р.
Мне кажется, сам разговор о деньгах здесь просто не уместен. Игорь ХМЕЛЬНИЧАНИН. И этим должно быть все сказано. С кого деньги-то брать! С Хмельницкого портала!!!!!!!!!!! Сра-мо-та.
Я бы тоже пошел. С фотоаппаратурой конечно Но только знать бы когда... Чтобы с картошкой накладка не получилась (пардон, я в этом смысле может не совсем удовлетворяю критериям самого городского на свете хмельничанина, но что уж поделаешь А вообще идея нравится. Если время удачное будет - обязательно пойду
Форумчани, насамперед Ігор Байдак радий буде нас бачити у себе на творчому вечорі "Назустріч долі". Запрошував мене, а через мене - всіх бажаючих. Занотовуйте: 28 квітня. 19.00. Міський будинок культури.